Kaimiška paukštiena


Natūraliai auginamų vištų, ančių ir žąsų mėsa

Dažnas, paragavęs mūsų paukštienos, naujai atranda tikros mėsos skonį ir kvapą. Natūralūs pašarai suteikia mėsai seniai pamirštą natūralų skonį.

Paukščius laikome šiltuoju metų laiku. Pirmieji sezono viščiukai išsirita kovo gale ar balandį, gegužės gale jau turime mėsos pardavimui. Sezonas tęsiasi iki spalio mėn.

Paukščių auginimas daugiau hobis bei sveikas ekologiškas maistas šeimai, nei pragyvenimo šaltinis, todėl didmeniniais kiekiais neprekiaujame. Kviečiame paskambinti ar parašyti iš anksto, jei pageidausite 5 ir daugiau paukščių.


Mėsiniai viščiukai sveria 1,5 – 2.5 kg, auginame 2-3 mėnesius.

Pašarai:

– pirmas mėnuo kiaušiniai, kombinuoti pašarai, spausti kviečiai;

– antras ir trečias mėnuo – tik natūralūs pašarai: virtos bulvės, traiškyti kviečiai, traiškyti kukurūzai, runkeliai, žolė, virta žuvis.


Naminiai viščiukai sveria 1,5 – 2,5 kg, auginami 5-6 mėnesius. Vištos keliauja dedeklių bandos atnaujinimui, o gaidžiai – mėsai. Naminiai viščiukai šeriami tik natūraliais pašarais nuo antro mėnesio.


Antys sveria 2-3 kg, o žąsys – 4-6 kg, iki Kalėdų gali ir 7 kg priaugti. Šeriamos kviečiais, traiškytais kviečiais, virta žuvimi ir labai daug žolės bei daržovių.


Paukštieną parduodame šviežią, atvėsintą arba vakuumuotą ir užšaldytą. Pristatome į Vilnių.

Antienos ir žąsienos jau nebeturime, vėl bus 2021 m. vasarą.

Tel. 8 682 60780

El . paštas jurate@rudnia.lt